Breaking News
Home / ژنتیک / کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو با استفاده از سیانو باکتریها

کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو با استفاده از سیانو باکتریها

کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو با استفاده از سیانو باکتریها

از اینکه کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو با استفاده از سیانو باکتریها را جهت دانلود انتخاب کردید ممنونیم فایل کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو با استفاده از سیانو باکتریها در دسته بندی فایل های ژنتیک قرار داشته و شامل کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو ;سیانو باکتریها ;استرین های سیانوباکتریها ;عصاره های سیانوباکتریها می باشد. مشخصات کلی کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو با استفاده از سیانو باکتریها :

کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو سیانو باکتریها استرین های سیانوباکتریها عصاره های سیانوباکتریها

فروشگاه ساعت مچی , خرید ساعت مچی

فرمت این محصول : ppt بوده و حجم آن 3.051 مگا بایت می باشد ودر 29 صفحه تهیه شده است

کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو با استفاده از سیانو باکتریها

کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو با استفاده از سیانو باکتریها

دسته بندی ژنتیک
فرمت فایل ppt
حجم فایل 3.051 مگا بایت
تعداد صفحات 29
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مقدمه

سیانو باکتریها یا جلبک های سبز آبی میکروارگانیسم های پروکاریوتی فتوسنتز
کننده هستند.
آنها منابع زیستی بوده وبطور مداوم تجدید پذیرند.
درمحیط میتوانند به مواد قابل حل ارگانیک به عنوان ترکیبات خارج سلولی تجزیه
شوند.
به عنوان متابولیت های ثانویه شناخته شده که میتوانند توسط میکرو فلورها
تجزیه شوند.
مواد شامل : ویتامین ها آنزیم ها کربوهیدرات ها پپتیدها آمینواسیدها و تسریع
کننده ها یا بازدارنده های رشد برای موجودات دیگر محیط زیست گیاهان قارچ ها
باکتریها باشد.
محل رویش :
محل رویش این جلبک ها تنوع بسیار دارد.از آبهای دارای مقادیر متفاوت املاح
ودرجات متغیر دمایی درون و روی خاک روی صخره ها و شکاف های آنها وتعدادی
نیز بطور معلق در هوا بسر می برند.
بطور کلی بنظر می رسد که سیانو باکتریها در آبهای قلیایی یا خنثی بیشتر دیده
می شوند.
برخی از انواع جلبک ها مانند chroococcusدر باتلاق های با ph4دیده می شوند.
انواع شناور شامل :Microcystis Trichodesmium Anabaena
Anabaena
تولید مثل وتکثیر :
معمولاً بطریقه غیر جنسی
در مواردی گزارش هایی درباره تولید مثل جنسی آنها دیده شده است.
تکثیر در انواع تک سلولی از نوع تقسیم ساده می باشد.
تکثیر در انواع رشته ای و پرگنه بطریق قطعه قطعه شدن و هر قطعه ایجاد شده
با رشد خود جلبک کاملی را بوجود می آورد.
و…………….
•هدف از این کار مطالعه اثر ضد قارچی سیانو باکتریها در تعامل بین گیاه ، پاتوژن
و ترکیبات سیانوباکتریها ، زمانیکه کاهو (Lectuca sativa) در اتاق کشت(culture-
chamber) ودرمزرعه ای که خاک آن حاوی S.sclerotiorum باشد کشت گردد.

مواد و روشها

1-استرین های سیانوباکتریها

2-عصاره های سیانوباکتریها

3-نژاد قارچ

و…………

فایل پاورپوینت 29 اسلاید

در صورت وجود مشکلی در خرید و دانلود این فایل به صورت 24 ساعته با من در ارتباط باشید @wwwlonoirآی دی تلگرام 09214087336شماره تماس پشتیبانی این فایل :

از اینکه کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو با استفاده از سیانو باکتریها را از سایت مونومارکت انتخاب و دانلود کردید سپاسگذاریم  هدف ما رضایت شما کاربر محترم با تهیه فایل هایی با بهترین کیفیت میباشد. در صورتی که کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو با استفاده از سیانو باکتریها فایل مورد نظر شما نبود از فایل های زیر که مشابه جستجوی شما بودند نیز میتوانید استفاده کنید. فایل های زیر نیز در دسته بندی ژنتیک سایت قرار دارد که مشابه ” کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو با استفاده از سیانو باکتریها  “همچنین میتوانید از باکس جستجوی سایت برای پیدا کردن فایل مورد نظر خود بهره ببرید

منبع اصلی این فایل سایت مونومارکت می باشد

دانلود کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو با استفاده از سیانو باکتریها

دانلود رایگان کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو با استفاده از سیانو باکتریها

خرید اینترنتی کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو با استفاده از سیانو باکتریها

فایل قابل ویرایش کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو با استفاده از سیانو باکتریها

دانلود تحقیق و پاورپوینت

من بازاریاب اینترنتی هستم ونزدیک هزار سایت فروش فایل دارم اگر شما هم فایل های دانشجویی دارید میتونم براتون با یه پورسانت جزیی فایل هاتونو بفروشم

خلاصه کتاب, جزوه های درسی,نمونه سوالات استخدامی یا نمونه سوالات امتحانی دانشگاهی مقاله تحقیق و پاورپوینت و هر محتوای علمی دیگه

اگه فایلی هم ندارید میتوانید محتوایی در این زمینه ها درست کنید و درآمد خوبی از فروش آنها بدست بیاورید.

lono92@yahoo.com
در صورت تمایل به همکاری ایمیل بزنید
یا از طریق پیامک با شماره
09214087336
در ارتباط باشید

About lavindl.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *